Следвайте Гласове в ТелеграмРуската компания Лукойл за пореден път демонстрира незачитане

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРуската компания Лукойл за пореден път демонстрира незачитане
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Лукойл за пореден път унижава държавата

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Руската компания " Лукойл " за следващ път показва неуважение на решенията на българския парламент и законите на страната, като е внесла 25 млн. лева по-малко за декември във Фонда, от който се компенсират разноските на хората за превоз. Според Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз бе изчислено, че до днешна дата " Лукойл " би трябвало да внесе към 70 милиона лв. за декември, а са импортирани едвам 45 ", това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, оповестиха от пресцентъра на партията. 

" Настоявам способените държавни органи неотложно да подхващат нужните дейности, с цел да съберат дължимите 25 млн. от компанията, като защитят ползите на страната и хората. Тяхна отговорност е да наблюдават прецизно всеки месец компанията да си извършва отговорностите към страната.

На " Лукойл " подсещаме, че България е европейска страна и няма да допусне сходно унизително отношение от страна нито на " Лукойл ", нито от която и да е съветска компания, конструкция или личност ", сподели още той.

Източници: " 24 часа ", " Труд "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР